Contacte

Bloc

Tornen les retransmissions esportives

Publicat per Toni | 20/10/2011

Dijous iniciavem el curs esportiu: tornen les retransmissions esportives.
M1tv, la televisió de Mataró i Maresme compta amb nosaltres per a la gravació del trobades esportives més destacables per a ser emesses a arreu Catalunya a través de l’emissió en cadena del programa XS Esports de la Xarxa de Televisions Locals.
En aquesta primera retransmissió de waterpolo de divisió d’honor masculí entre el CN Mataró Quadis i el Medierrania, la locució ha estat a càrrec del periodista de m1tv Oriol Debat, la realització d’Esteban Seras, a les càmeres Lluís Maymó i Kiko Montoro i al VTR i control de so Toni Veas.
Com en l’etapa anterior, les retransmissions esportives es duen a terme amb tres càmeres connectades mitjançant FireWire a una estació Sony Anycast, els operadors estan intercomunicats amb el realitzador amb una intercom sense fils Altair. La mescla s’enregistra en un magnetoscopi i es captura a un ordinador simultàniament.

c/ Damià Campeny, 22
08301 Mataró (Barcelona)
Veure Horari Telèfon (+34) 93.188.40.16 Correu Electrònic info(arroba)claraboia.coop

Claraboia Audiovisual, SCCL és una cooperativa de treball associat basada en la producció, realització i desenvolupament audiovisual i multimèdia.

Licencia Creative Commons Claraboia Audiovisual, SCCL - 2019 | Avís Legal i Protecció de Dades | Powered by Wordpress