Contacte

Bloc

Un Crit! per la Justicia, la Llibertat i la Solidaritat

Publicat per Toni | 20/12/2011

En motiu de la inauguració d’una escultura en memòria de l’advocat laboralista i militant de la vida Pep Manté, vam rebre l’encàrrec de realitzar un reportatge sobre el procés de construcció i instal·lació d’aquesta, al Parc de Rocafonda a la ciutat de Mataró.

Un cop feta la presentació pública a la Sala Clap, ja us podem mostrar el treball resultant.  El vídeo l’hem enregistrat entre Mataró i Argentona durant l’octubre de 2011. Agraïm a tota la gent del Memorial Pep Manté i al conjunt d’amics i amigues la seva col·laboració en la realització del reportatge.

Des de l’inici la proposta ens va engrescar. Com molts altres mataronins, d’una forma o altra, vam compartir vida i experiències amb en Pep i ens sentim hereus de les lluites en que va participar. Hem tingut oportunitat de viure el procés de construcció de l’escultura i conèixer un xic més en Pep, a partir dels records del conjunt de les persones que hem entrevistat.

Ens omple de satisfacció haver contribuït, des del nostre àmbit professional, a visibilitzar la trajectòria vital de persones que, com en Pep, han traçat el camí que ara nosaltres trepitgem. Des de la trinxera del cooperativisme, ens esmerçarem per ser dignes companys dels que ens han precedit i de les que encara han d’arribar.

Claraboia, la cooperativa del vídeo.

c/ Damià Campeny, 22
08301 Mataró (Barcelona)
Veure Horari Telèfon (+34) 93.188.40.16 Correu Electrònic info(arroba)claraboia.coop

Claraboia Audiovisual, SCCL és una cooperativa de treball associat basada en la producció, realització i desenvolupament audiovisual i multimèdia.

Licencia Creative Commons Claraboia Audiovisual, SCCL - 2019 | Avís Legal i Protecció de Dades | Powered by Wordpress