El Plat o la Vida

Una idea de Nani Moré produït per Claraboia Audiovisual, SCCL

Aquest documental mostra fins a quin punt els aliments s’han transformat en productes per saciar l’afany d’algunes empreses i com això está destruïnt el treball dels agricultors de proximitat i cultiu ecològic, está generant un terravestall en alguns menjadors de col·lectivitats i de retruc, com potser afectarà en un futur a la qualitat de vida dels nostres fills. De l’experiència viscuda per una cuinera, descobriu que es possible un concepte de menjador sostenible tant ecòlogicament com econòmicament i com es pot a dur a terme un projecte així d’esquenes a empreses que venen productes i no pas aliments.

Documental finançat mitjançant micro-mecenatge, enregistrat en FULL HD amb Canon 5d, editat amb FinalCut, postproducció de vídeo amb After Effects, postproducció de so amb Protools.

www.elplatolavida.claraboia.coop