Amnistia Internacional | SOS Europe

Client: AMNISTIA INTERNACIONAL CATALUNYA

Amnistia Internacional ha presentat al Parlament Europeu una petició amb prop de 70.000 signatures instant la Unió Europea i els governs dels 27 Estats membres que deixin de posar en perill les persones que arriben a les costes i les fronteres d’Europa.
Aquesta crida, adreçada als membres del Parlament Europeu, els demana complir amb la seva obligació de vigilància. Exigeix transparència i rendició de comptes a Governs i institucions en relació al tracte que reben les persones migrants, refugiades i sol·licitants d’asil que arriben a les fronteres de la UE i també més vigilància sobre la implementació dels acords de control migratori amb tercers països.
A Barcelona l’Equip de Refugi i Asil d’AIC i altres activistes de l’organització van anar a la platja del Somorrostro per a un acte públic que escenifiqués l’arribada simbòlica de les signatures en una ampolla, i amb el missatge SOS Europe.

www.whenyoudontexist.eu