Contacte

Bloc

FESC 2016 Una fira on reapropiar-nos de les tecnologies, de la monedaa i del territori

Publicat per Toni | 25/10/2016

Tot i la pluja, i la competència “súper”, la cinquena edició de la Fira d’economia solidària incrementa el seu nombre de visitants, assolint la xifra de 21.000 persones. fesc2016Un cap de setmana amb una cinquantena d’activitats, entre xerrades, tallers i taules rodones, on destequem l’espai “TecnoFESC”, una iniciativa de SETEM Catalunya, Reutilitza.cat, Electronic Reuse, Restarters BCN, Associació de joves TEB, Adab1ts, entre altres entitats i empreses, on s’ha reflexionat al voltant de conceptes com el consum responsable i de proximitat, la reutilització, l’obsolescència programada o la seguretat de les nostres dades. També s’ha presentat l’edició del 2015 de “L’informe del mercat social català” que conclou que les 173 empreses i entitats que conformen la Xarxa d’Economia Solidària donen feina a gairebé 3.700 persones i generen un volum de negoci de 164 milions d’euros. Més de 190 expositres hem tornat a demostrar, que la quotidianitat de la nostra vida es pot resoldre en el marc de l’economia social i solidària, i com Catalunya és un territori cooperatiu.

c/ Damià Campeny, 22
08301 Mataró (Barcelona)
Veure Horari Telèfon (+34) 93.188.40.16 Correu Electrònic info(arroba)claraboia.coop

Claraboia Audiovisual, SCCL és una cooperativa de treball associat basada en la producció, realització i desenvolupament audiovisual i multimèdia.

Licencia Creative Commons Claraboia Audiovisual, SCCL - 2019 | Avís Legal i Protecció de Dades | Powered by Wordpress