Contacte

Portfoli

40 anys de Cooperativisme | Fundació Roca i Galès

Client: FUNDACIÓ ROCA I GALÈS
Vídeo conmemoratiu en motiu del 40è aniversari de la Fundació Roca i Galès, amb imatges de l’arxiu fotogràfic i els testimonis de Joan Josep Gonzàlez, ex-president de la Fundació; Lluís Carreras, economista i professor de la Universitat Rovira i Virgili; Joseba Polanco, director de la Confederació de Cooperatives de Catalunya; Emma Alarí, de l’Associació per la Memòria Obrera de la Barceloneta; Marc Dalmau, historiador i cooperativista de ‘La Ciutat Invisible SCCL'; i Ignasi Faura, advocat i membre de la Comissió Històrica de la Fundació.

Més informació: www.rocagales.cat

c/ Damià Campeny, 22
08301 Mataró (Barcelona)
Veure Horari Telèfon (+34) 93.188.40.16 Correu Electrònic info(arroba)claraboia.coop

Claraboia Audiovisual, SCCL és una cooperativa de treball associat basada en la producció, realització i desenvolupament audiovisual i multimèdia.

Licencia Creative Commons Claraboia Audiovisual, SCCL - 2018 | Avís Legal i Protecció de Dades | Powered by Wordpress