Contacte

Portfoli

Nadales a m1tv

Client: MATARÓ-MARESME DIGITAL, SLU

Concepció, realització, enregistrament, edició i grafisme del programa “Nadales a m1tv”.

“Nadales a M1″, és l’espai successor del que es feia des de fa molts anys a Televisió de Mataró, on més de 1.000 nens i nenes de les escoles de Mataró i bona part del Maresme, ens cantaven les seves nadales.
Aquest any, en una coproducció amb Claraboia, s’han registrat en les noves instal.lacions de la Nau Minguell, Centre de Creació plàstica i audiovisual de Mataró, on hem pogut explotar el seu sistema de projecció 360º “Watchout” per projectar una animació sobre el ciclorama del plató.
La gravació s’ha realitzat amb una estació Sony Anycast, tres càmeres, una sobre un travelling i un altre en una steady-cam, amb la realització d’Esteban Seras i Kiko Montoro a l’edició i la càmera, Juli Sese al travelling, Eric Nolis a l’steady-cam i Toni Veas en la regidoria i el grafisme del programa.

c/ Damià Campeny, 22
08301 Mataró (Barcelona)
Veure Horari Telèfon (+34) 93.188.40.16 Correu Electrònic info(arroba)claraboia.coop

Claraboia Audiovisual, SCCL és una cooperativa de treball associat basada en la producció, realització i desenvolupament audiovisual i multimèdia.

Licencia Creative Commons Claraboia Audiovisual, SCCL - 2018 | Avís Legal i Protecció de Dades | Powered by Wordpress